Openstaande rekening

Er staat nog een rekening open tussen jou en mij! En dat is niet zo netjes… In de 3 minuten video vertel ik je wat er aan de hand is.

Je hoorde het…. Ik geef 10 boeken weg…; je kunt kiezen voor “De 101werkvormen Formule” of “Gevraagd worden” (voor ondernemers).

ecover 101WF

3D cover Gevraagd worden

 

Dus: als jij mij gesteund hebt: ONWIJS BEDANKT! Het was hartverwarmend om zoveel steun te krijgen!

Hieronder een schermprint van de uitslag van de stem- en beoordelingsronde.

uitslag 1e ronde foty

 

Kortingscode Werkvormen Inspiratiedag (geldig tot 27 april a.s.)

Omdat jij mij (wellicht) gesteund hebt en misschien te laat was voor een gratis exemplaar van één van mijn boeken, krijg je een korting van €50,- op de Werkvormen Inspiratiedag van 26 juni a.s. De kortingscode is: winnaar

Dus klik op de link naar de inspiratiedag en in het aanmeldproces wordt gevraagd om de kortingscode; wanneer je die invult zie je dat de korting verwerkt wordt en dat je niet €100,- maar €50,- investeert in een prachtige dag in de natuur.

Dus, als je één van de 10 boeken wilt ontvangen, hoef je alleen maar een reactie te geven in het commentaarveld hieronder:

Inmiddels zijn alle boeken al op de post gedaan. Supergaaf, zoveel positieve reacties. En natuurlijk mag je nog steeds reageren.

20150420_164420

131 Comments

 • Rob Pauw

  Reply Reply 22 april 2015

  Hoi Hugo,

  Ook ik zou graag jouw boek “Gevraagd Worden” willen ontvangen.
  10 is wel heel weinig. Evengoed houd ik me warm aanbevolen….

  Volgens mij heb ik je op het podium tijdens De Business Bootcamp van januari 2015 gezien met je inspirerend verhaal en toepassing inzake implementatie van alle bruikbare en herkenbare marketing concepten- en marketing theorien-tips van Open Circles Academy door Nisandeh Neta!!

  Wauw wat een energie komt daar los en worden bepaalde inzichten bevestigd en andere openbaard. Ook jouw bijdrage aan “Koplopers” heeft me goed aan het denken gezet om zoveel mogelijk processen
  te automatiseren, Twitter- & Facebook account te koppelen en om met mijn veranderende mindset daadwerkelijk stap voor stap mijn doelen te gaan realiseren. Het wordt echt tijd. Wellicht dat je mij daarbij wilt helpen. Wat heb je allemaal al niet meegemaakt, daarvan leer ik nu al een hoop. Succes en hartelijke groet, Rob

 • Miche Vercruyssen

  Reply Reply 21 april 2015

  He hallo, heel toevallig kom ik bij jou terecht (toeval?) en vind het boeiend wat ik hier allemaal lees. Nadat ik enkele jaren geleden mijn zoon van 19 jaar verloor heb ik de draad terug opgenomen en nog een extra opleiding als therapeut gaan volgen, zowel gespreks -als creatief therapeut en dor wat opzoekingen te doen voor een oefening kwam ik hier terecht en nu ben ik blij. Ik ben hier wat gaan rondneuzen rond jouw boek en oefeningen en ik vind het zeer boeiend en neem er al enkele mee in gedachten en hoop ook je boek van werkvormen zo nog in mijn bezit te krijgen.
  Hoe het leven soms kan gaan en zijn weg zoeken hé.
  Groetjes,
  Miche

  • Hugo

   Reply Reply 21 april 2015

   Ja, het leven is een wonder en ik geloof ook niet in toeval. Je zit helaas niet meer bij de eerste 10 maar goed om te lezen dat je al zoveel van de site hebt kunnen halen! Veel succes Miche.

 • franca

  Reply Reply 21 april 2015

  ik ben heel geinteresseerd in het boek, ivm met mijn trainingen en workshops

 • Vivianne

  Reply Reply 20 april 2015

  Wauw Hugo, als nummer 1 een ronde verder komen, is al een super mooie mijlpaal. Gefelicteerd daarmee. Jammer dat je het uitendelijk niet geworden bent. Je doet heel veel mooie dingen, geeft veel van jezelf en van jouw kennis. Ik ben van mening; wat je geeft krijg je terug, dus dat je winnaar bent geworden dat zegt absoluut iets over jou als persoon en over de mooie missie die je hebt.
  Ik zou heel graag jouw boek ‘Gevraagd worden’ willen winnen. Ik kan het erg goed gebruiken op dit moment.
  Groeten Vivianne

 • ELTON VILLARREAL

  Reply Reply 20 april 2015

  Konta bai Hugo… Ja zelfs op Curacao heb je coaches die je volgen. Gefeliciteerd met je prestatie en blijf ons allen inspireren.

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Wow. you made my day! Goed te weten dat er mensen zijn aan de andere kant van de wereld die geïnspireerd zijn, super!
   Dat maakte echter wel dat je te laat was ben ik bang…

 • Bibian Cosijn

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Gefeliciteerd met je overwinning!!! Wauw, wat een stemmen heb je bij elkaar gekregen! 101-werkvormen inspireert mij in mijn trainingen dus ik ben wel benieuwd wat ‘gevraagd worden’ zou kunnen toevoegen.

 • René Arns

  Reply Reply 20 april 2015

  Hai Hugo,

  Ik had zo gehoopt dat je het zou winnen . . .

  Ik zou graag Gevraagd Worden willen lezen, maar zit ik bij de eerste 10?
  Groet,
  René

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Ja, dankje René, ik had het ook graag gewild; soms ligt een doel buiten je eigen invloed. Mijn les daarin is dat ik voortaan doelen kies waar ik meer invloed op heb.

 • Miriam Hendrickx

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo
  Op de eerste plaats gefeliciteerd
  Graag zou ik het boek 101 werkvormen willen winnen. Ik heb deelgenomen aan de werkvormendag, deze dag heb ik echt mogen ervaren. Het is een bijzondere leuke en inspirerende dag.
  Daarom ben ik ook heel benieuwd naar je boek

  Groetjes Miriam

 • simone

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo.
  Wat mooi om te horen dat je zoveel stemmen hebt gehad. Graag zou ik het boek 101 werkvormen formule krijgen om hiermee op mijn werk aan de slag te kunnen met mijn collega’s.
  Groetjes Simone

 • Hans van Woerkom

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo, geweldig wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen. In 1 jaar twee boeken schrijven. Dat is al een geweldige prestatie. En dan ook nog de meeste punten in de FOTY wedstrijd. Top. Jammer van die pitch, maar inderdaad: de ondersteuning van zoveel mensen is goud waard. Bedankt voor al je inspiratie. HG, Hans.

 • Raksja

  Reply Reply 20 april 2015

  Ontzettend gefeliciteerd met toch deze overwinning.
  Ik denk dat je trots mag zijn op je werk en het feit dat je zoveel mensen al hebt geïnspireerd en nog steeds weet te inspireren.! Ga zo door!!!!

  Hartelijke groeten
  Kris.

 • Antoinette

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Natuurlijk ben ik niet bij de eerste tien, maar wil je toch nog even feliciteren met je geweldige prestatie!
  Aan de reacties te zien waren er heel veel mensen die,net als ik, ook vonden dat je het verdiend had om te winnen. Maar wat niet is… kan nog komen, heb ik altijd geleerd.

  Ik neem aan dat de boeken ook gewoon te bestellen zijn, dus dat ga ik dan ook maar gewoon doen, want ik wil nog heel veel meer leren van je. Als eerste wordt dat dan “Gevraagd worden”

  Groetjes,
  Antoinette

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Dankjewel en volgens mij zie ik je morgen 😉

 • Joke Lodewijk

  Reply Reply 20 april 2015

  Leuk 101 werkvormen, de gevraagd worden al uit…:-)

 • Anthonie

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd Hugo! ‘Gevraagd worden’ lijkt me erg boeiend, maar ik begrijp dat de eerste tien mij al voor waren. 🙂

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Ja klopt Anthonie…het ging heel snel!

 • Alice

  Reply Reply 20 april 2015

  Hey Hugo,
  Voor mij was je al een winnaar. Wat een geweldige ervaring om met jou de 101 werkvormen te mogen oefenen buiten in het veld. Jullie creativiteit is aanstekelijk! En dan de Ice bucket Challenge. Ik vergeet het niet meer, jij vast ook niet. Gevraagd worden is wel mijn nieuwe uitdaging als professional. Je zou mij weer een enorme boost geven. Ik wacht je berichtje rustig af. Warme groet Alice

 • Yvonne van Gennip

  Reply Reply 20 april 2015

  Ja, ik zou ook wel graag Gevraagd worden willen lezen, maar ja, er waren al velen voor mij 🙂

  (ik weet nog dat ik een klein jaar geleden je gratis energizers ontving en dacht, goh, geeft hij zo maar van alles weg, maar hoe en wat ‘t allemaal was begreep ik niet zo, ook niet verder in verdiept toen. Totdat ik in januari bij Nisandeh belandde en jou op het podium zag staan. Je was dus toch iets ‘groter’ dan ik dacht. En nu komt er ineens van alles van jou aan mij voorbij. NOG niet de ruimte voor helaas, maar wel heel veel respect voor en ik zie het proces erin terug van Nisandeh, leuk en heel mooi!!! Gefeliciteerd!!!

  succes allemaal!!!

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Ja, er zit een idee achter Yvonne, maar het is ook gewoon gaaf om veel te delen en ik wil graag inspireren! heel veel mensen gebruiken de werkvormen en dat komt het onderwijs en de trainingen ten goede.

 • Henriette

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd Hugo! Leuk dat je zo’n winnaar voelt. Je mag jezelf ook rijk prijzen, met je vermogen om zo te reageren.

  Als ik het zo zie, hoor ik niet bij de eerste tien. En omdat jij zo’n creatieve geest hebt en altijd weer iets nieuws bedenkt, en natuurlijk omdat ik je overwinningsgevoel verder wil voeden, laat ik hier een reactie achter.

  Mocht ik bij de winnaars zitten, ontvang ik graag je boek 101 werkvormen.

  hartelijke groet,
  Henriette

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Dankjewel Henriette, mooie reactie, idd, je zit niet bij die 1e tien; wie weet verzin ik nog iets…

 • Nikki Kraussen

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Ik zou heel graag je boek 101 werkvormen willen hebben. Ik gebruik je site veel voor mijn opleiding psychomotorische therapie (pmt). Ik loop stage in de kind en jeugd psychiatrie en heb veel werkvormen nodig met pmt die ik geef. Hiervoor gebruik ik graag jouw voorbeelden als inspiratie.

  Nu maar duimen:).

  Groetjes,
  Nikki Kraussen

 • Tini

  Reply Reply 20 april 2015

  101 werkvormen

 • jeanette

  Reply Reply 20 april 2015

  ontzettend leuk aanbod!

  met geïnspireerde groet!!

 • Mariska van Gennep

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Reactie nummer 100. Ik hoop dat ik niet te laat ben 😉 Graag zou ik “Gevraagd worden” willen winnen.

  Fijne dag, Mariska

 • bronwyn

  Reply Reply 20 april 2015

  De eerste tien zit ik niet meer bij, wel fijn dat zoveel mensen gereageerd hebben!
  Mocht je besluiten om er meer uit te delen dan hou ik me aanbevolen voor gevraagd worden.

 • Alice Koopmans

  Reply Reply 20 april 2015

  Wat een leuk initiatief!
  Ik laat me heel graag inspireren door het werkboek!met de 101 werkvormen!

 • Stephanie

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik ben nog niet bekend met de 101 werkvormen en wil het boek erg graag winnen. Ik laat me graag inspireren!

 • Danique

  Reply Reply 20 april 2015

  Dag Hugo,

  Je bent een grote inspiratiebron voor me! Heb onwijs veel aan je tips/werkvormen etc. op school. Hoop echt dat ik het boek “De 101 werkvormen Formule” zou kunnen ontvangen. Dan kan ik er nog meer uithalen dan dat ik nu al doe. Ook kan ik dan mijn collega’s nóg beter laten zien wat voor grote inspiratiebron het is.

  Bedankt voor al je goede inspiratie!

  Met vriendelijke groet,
  Danique

 • Hans van Putten

  Reply Reply 20 april 2015

  Hartelijk gefeliciteerd.
  Mooie actie!
  Gevraagd worden is het boek waar mijn voorkeur naar uitgaat.
  Past mooi bij de op start van ons bedrijf Doe&Co

 • Anouk

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo ik zou graag 101 werkvormen willen hebben. Dit kan ik goed gebruiken op stage op de basisschool.

 • Davie

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo Hugo,

  Heel leuk dat je boeken weg geeft. Ik zou graag de 101 werkvormen formule willen ontvangen. Daar zou ik graag mee aan de slag willen gaan. Bedankt

 • Nikki

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo Hugo,
  Ik heb veel gehad aan jou werkvormen. Ik loop stage als dramatherapeut. En het is mooi, om te zien hoe ik tijdens mijn stageperiode, jou oefeningen zodanig kan ombuigen, tot een dramawerkvorm. En ik denk dat 101 werkvormen een bijzonder goede aansluiting zal zijn aan mijn therapieën
  Bedankt voor je inspiratie!
  Groeten,
  Nikki

 • Saskia

  Reply Reply 20 april 2015

  Heel graag! Gevraagd worden 🙂

 • Inge

  Reply Reply 20 april 2015

  Op dit moment geef ik les op een MBO school en daar geef ik les hoe deelnemers het leven van hun clienten leuker kunnen maken. Hoe meer werkvormen ik ze aanbieden hoe leuker. Dus hoe bruikbaar is dan het boek met 101 werkvormen. gr Inge

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Hoi Inge, je kunt echt heel veel uit het boek gebruiken met je leerlingen! Ook de MERCI methode kan je zeker helpen hogere resultaten te creëren. Helaas zat je niet bij de eerste 10….

 • Monique

  Reply Reply 20 april 2015

  Dag Hugo,
  Wat een mooi proces heb je gehad!
  En wat een gave actie, ik doe graag mee.
  Gevraagd worden heeft mijn voorkeur, maar de werkvormen lijkt me ook leuk.
  Grx
  Monique

 • Anouk Bannink

  Reply Reply 20 april 2015

  Hi Hugo, je blijft me inspireren met je aanpak! Het boek ‘gevraagd worden’ ben ik dan ook zeer geinteresseerd in. Hartelijke groet, Anouk

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Hey Anouk, jammer dat ik je op de award niet meer kon vinden. Super dat de aanpak je inspireert!

 • EvaMaria

  Reply Reply 20 april 2015

  bij de eerste 10 ben ik zeker niet, maar dat geeft ook niet, want jouw boeken staan al lang in de boekenkast in Spanje….. succes en hou dat ‘winnaar’gevoel goed vast…

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Jaaaa, ik zag een foto op Facebook met mijn boeken, cool!

 • Iris Groot

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Ik ben bij om te zien dat onze stemmen je geholpen hebben! Het is je gegund! Heel graag voor mij het boek 101 werkvormen! Deze zal mij goed kunnen helpen bij mijn start als leerkracht!

  Vriendelijke groet,
  Iris

 • Ellen

  Reply Reply 20 april 2015

  Gevraagd worden! Dat lijkt me een fantastisch boek. Helemaal omdat ik net een week gestart ben met mijn eigen bedrijfje! Volgens mij ga ik daar iets aan hebben. Veel plezier met uitdelen, waar het ook heengaat!

 • Sabine Schalkwijk

  Reply Reply 20 april 2015

  Hey Hugo,
  Wat een leuke actie!
  Wat jammer dat je het niet geworden bent vanwege een pitch! Ik vroeg me al af waar het aangelegen heeft. Je stond er zo geweldig goed voor. Inmiddels ben ik wel nieuwsgierig naar je boek 101 werkvormen…Wat een geweldige reacties binnen anderhalf uur! Goed bezig!Ga zo door!

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Hoi Sabine! De jury vond andere pitches beter en daar kan ik helaas niet veel aan doen. Hartstikke balen dat de regels zo werkten, maar goed; ik voel me een winnaar!
   Ja, gaaf, zoveel reacties binnen zo’n korte tijd.

 • Hanno

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste Hugo,
  Het boek 101 werkvormen heb ik veel kunnen gebruiken binnen mijn werkveld. Erg waardevol. Bedankt!

 • Monique Wiggers

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,
  Je bent een grote inspiratie en ik zou graag het boek “Gevraagd worden” van je krijgen. IK had gehoopt je afgelopen weekend als spreker bij de Business Bootcamp te zien, net als in januari, maar helaas… daarom extra leuk om vandaag jouw filmpje te ontvangen 😉 Uiteraard heb ik op jou gestemd!

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Hoi Monique, volgens mij waren Boele en Marielle aan de beurt gister; ik was thuis bij mijn gezinnetje ;). Fijn dat je zoveel inspiratie haalt uit wat ik doe en dank voor jouw stem!

 • Harry

  Reply Reply 20 april 2015

  Iedere dag een nieuwe werkvorm. Jammer dat je het niet bent geworden Hugo.

 • Nikki

  Reply Reply 20 april 2015

  Hierbij mijn reactie! Leuke werkvormen!

 • Hannie

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd! Heeeeeel graag de werkvormen 😉

 • Catharina Kuilman

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd! Het zou prachtig zijn om het boek 101 werkvormen te ontvangen om inspiratie op te doen voor mezelf en het docententeam!

 • Hugo

  Reply Reply 20 april 2015

  Wow, wat gaaf, zoveel positieve reacties! Inmiddels zijn de 10 boeken weg! Wij nemen contact op met de winnaars via de email zodat we het boek op kunnen sturen. Prima natuurlijk als je toch nog wilt reageren!
  groet, Hugo

 • Caroliine

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik zie dat er al meer dan 10 reacties zijn. Maar een échte winnaar laat zich daar natuurlijk niet door weerhouden :-).
  Graag ‘gevraagd worden’.

 • Maaike Gulden

  Reply Reply 20 april 2015

  Proficiat met deze prestatie. Ik ben wel geïnteresseerd in het boek ‘gevraagd worden’. Ik ben heel benieuwd…

 • Koen van Zeeland

  Reply Reply 20 april 2015

  Super inspirerende werkvormen en een activerende wijze van doceren door Hugo. ik ga voor de verdieping voor gevraagd worden: Koen van Zeeland

 • Martijn

  Reply Reply 20 april 2015

  Hugo,
  Dank voor de vele tips. Goed voor een energy boost, reminder, stimuleren creativiteit.
  En nu ben ik ook wel benieuwd naar je boek ‘gevraagd worden’

 • Annemiek de Crom

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste Hugo,

  Je route naar ZZp’er van het jaar heb ik met veel plezier gevolgd. Vooral je enthousiasme werkte voor mij aanstekelijk. Ja, ik wil graag in aanmerking komen voor het boek 101 werkvormen (het andere boek heb ik al).

 • Anneloes Kokje

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  Bedankt voor je inspiratie en ik zou het zeker leuk vinden het boek 101- werkvormen te willen ontvangen!

  Een fijne dag
  Groetjes Anneloes Kokje

 • Cindy de Rouw

  Reply Reply 20 april 2015

  Fantastisch gedaan! Van harte gefeliciteerd! Daar wil ik van leren!! Ik zou graag ‘gevraagd worden’ kunnen lezen en me laten inspireren!

 • Jeroen Bosboom

  Reply Reply 20 april 2015

  Graag dat fantastische boek

 • Tinne Clissen

  Reply Reply 20 april 2015

  Dat filmpje zelf vond ik erg inspirerend. De manier waarop je dat aanpakte, invulde, de positieve vibs van geven en ontvangen, van dankbaar zijn…
  Mocht ik een winnaar zijn, dan zou ik kiezen voor het boek 101 werkvormen.

 • Menno Smit

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik ben zeker te laat? Wil graag het boek voor ondernemers

 • Klaasje

  Reply Reply 20 april 2015

  het 101 werkvormen boek zou mij ongelofelijk veel nieuwe, creatieve ideeën kunnen opleveren. Ik houd me aanbevolen!

 • Jose Ruijter

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste Hugo,

  Gefeliciteerd! Goed verdiend. Bedankt voor de mogelijkheid. Graag ontvang ik 101 werkvormen.

  Groetjes Jose

 • Eveline

  Reply Reply 20 april 2015

  101 werkvormen! Leuk! Misschien ben je geen freelancer van het jaar geworden, maar winnen doe je al!

 • Carla

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd ! Yes please 🙂

 • Linda

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo Hugo,

  Graag zou ik het boek ‘101 werkvormen’ willen ontvangen. Ik heb al wat werkvormen kunnen toepassen en zou graag meer willen toepassen.

  MVG.

 • Maaike

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo, ik volg je pas sinds kort, maar ik merk dat ik veel aan je methodes heb. Gevraagd worden lijkt me weer een hele andere leuke insteek, ik ben benieuwd!

 • Eric

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd! Een terechte winnaar.. Binnen mijn trainingen maak ik graag gebruik van de 101 werkvormen uit jouw boek!

 • Natuurlijk zou ik heel graag het boek “101 werkvormen” willen ontvangen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn lessen op het MBO afwisselender te kunnen maken.

 • lidy

  Reply Reply 20 april 2015

  Hugo geweldig, graag wil ik graag het boek met de 101 werkvormen ontvangen. Je andere boek heb ik nl al

 • Tineke

  Reply Reply 20 april 2015

  Dag Hugo,

  gefeliciteerd met het mooie aantal punten.

  Ik zou graag het boek 101 werkvormen ontvangen

 • Tako Hofstra

  Reply Reply 20 april 2015

  Dag Hugo,
  Waarom maar 10. Graag ontvang ik het boek Gevraagd worden. Thanks anyway. Tako

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Goeie vraag Tako, heb ik geen goed antwoord op 😉

 • IngerMarlies

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik ben eer geïnteresseerd in het boek Gevraagd worden!

 • Twanny Verdonschot

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste Hugo,

  Mocht ik nog voor een boek in aanmerking komen dan zou ik graag het boek ‘Gevraagd worden’ willen ontvangen.

  Met vriendelijke groet,
  Twanny Verdonschot

 • Jurjan van Olphen

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo Hugo,

  wat een super prestatie! Gefeliciteerd!
  Zoals velen al ik ook veel energie uit de mails en tips die ik van je toegezonden krijg.
  De 101 werkvormen formule, lijkt mij erg leuk en handig.
  Met vriendelijke groet,
  Jurjan van Olphen

 • Wim annerel

  Reply Reply 20 april 2015

  Gefeliciteerd Hugo!!!

  Ik ben razend benieuwd naar ‘Gevraagd Worden’!

  Wim

 • Hans Hubers

  Reply Reply 20 april 2015

  Van harte gefeliciteerd! Veel succes. Zou leuk zijn als ik bij de eerste 10 zit. Dan betekent dat vast iets…..

 • Lisanne Goudappel

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo,

  wat heb ik veel gehad aan je werkvormen! ik gebruik ze volop in mijn stage en ze vinden het geweldig! dankjewel daar voor!

  groetjes,
  Lisanne

 • Pieter Dijkema

  Reply Reply 20 april 2015

  Wauw, wat weer geweldig! Ik zou graag het boek 101 werkvormen willen, kan ik er inspiratie uithalen voor het werken in gezinnen!

 • Martijn

  Reply Reply 20 april 2015

  Hugo van harte gefeliciteerd!
  Als het kan zou ik graag de 101 werkvormen formule ontvangen.
  Echt een super actie van je, dat is nog een trakteren.

 • Sara

  Reply Reply 20 april 2015

  101 werkvormen graag

 • Erik

  Reply Reply 20 april 2015

  Wat een leuke actie! Graag het 101 werkvormenformule boek!

 • Sara Pinxten

  Reply Reply 20 april 2015

  “De 101werkvormen Formule” om te gebruiken tijdens de opleidingen in onze organisatie graag.

 • saskia van de akker

  Reply Reply 20 april 2015

  Heel graag het boek 101 werkvormen!!!

 • Wieter Van Parijs

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste,

  Ik heb al heel wat inspiratie uit je werkvormen gehaald.

  Graag zou ik dan ook het boek kunnen doorlezen. En als dat gratis kan dan zal onze werking(skas) er alleen maar beter van worden.

  Met vriendelijke groet,

  Wieter Van Parijs
  coördinator De Knoop – time-out en dagbesteding

 • Annemarie

  Reply Reply 20 april 2015

  Hoi Hugo.
  Het boek De 101 werkvormen formule lijkt me prachtig om bij me in de klas te kunnen toepassen…is het ook geschikt voor kinderen in de middenbouw?
  Hartelijke groet,
  Annemarie

  • Hugo

   Reply Reply 20 april 2015

   Jazeker Annemarie, je kunt er heel veel uit halen voor kinderen! Ook de MERCI methode is handig voor je lesopbouw.

 • Rianne Kessels

  Reply Reply 20 april 2015

  Inspirerende werkvormen zou ik heel graag willen ontvangen.
  Dus mocht ik bij de eerste 10 zitten.
  Bedankt, Hugo en succes met alles wat je doet!

 • Iris

  Reply Reply 20 april 2015

  Ha Hugo,

  Ik ben heeeeel benieuwd naar je stappenplan om uiteindelijk gevraagd te gaan worden. Nooit meer acquisitie…. Daar krijg ik nou energie van! Hartelijke groet, Iris

 • Reinhilde Van den Abbeele

  Reply Reply 20 april 2015

  Hallo Hugo,

  Ik heb ook al heel wat werkvormen toegepast.
  Voor mij graag ‘Gevraagd worden’

  Nogmaals proficiat!

 • Ik zou graag het boek 101 werkvormen willen. Hoop dat ik op tijd ben 🙂 bedankt voor alles.

 • Bob De Pourque

  Reply Reply 20 april 2015

  Proficiat Hugo

  indien ik nog een kans maak …

  Graag ” Gevraagd worden ”

  Met vriendelijke groet

  Bob

 • Nadia Fekkes

  Reply Reply 20 april 2015

  Graag het boek 101 werkvormen, ik kan het goed gebruiken in de klas!!

 • kees

  Reply Reply 20 april 2015

  101 werkvormen formule, zonder geen toekomst voor mijn online business!!

 • claudia

  Reply Reply 20 april 2015

  Wat zou ik graag het boek gratis willen ontvangen. Ik heb erg veel gehad aan de gratis documenten. Erg leerzaam om een groep mensen bij elkaar te brengen.

 • Hans Welschen

  Reply Reply 20 april 2015

  De werkvorm “speeddaten”langs verschillende flipovers, met bevindingen van subgroepen, al meerdere malen toegepast. HET WERKT!
  Ben dus heel benieuwd naar je andere 101 en werkvormen!

  HIT me, Hans

 • Els

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik gebruik je website regelmatig als leidraad in mijn werk! De ‘101 werkvormen formule’ zou ik heel graag gebruiken om mijzelf verder te ontwikkelen!

 • Ingrid Stevens

  Reply Reply 20 april 2015

  Je boek “gevraagd worden”heb ik gelezen en heeft me enorm veel opgeleverd. Ben benieuwd wat 101 werkvormen voor me kan betekenen!

 • Jeroen Korremans

  Reply Reply 20 april 2015

  Je webinars zijn interessant! Ben benieuwd naar je boek!

  Groeten!

 • Jeroen

  Reply Reply 20 april 2015

  Hey Hugo,
  Heb zeker op je gestemd, jammer dat je het niet geworden bent. Maar je blijft hoe dan ook een koploper! 😉 Ik zou graag jouw 101 werkvormen lezen.
  Hartelijke groet, Jeroen

 • E. Appeldoorn

  Reply Reply 20 april 2015

  Ha Hugo,

  Je pitch was dan niet goed genoeg? Geloof ik niks van!
  Hooguit dat het de subjectieve jury iets minder aansprak dan de winaar.
  Maar ja, 12.000 + mensen achter je is super, dus….Daar mag je oprecht zoals je zegt heel trots op zijn.
  Daar ga ik in ieder geval ook voor om veel mensen te bereiken met mijn bedrijf.

  Heel graag zou ik meer lezen in het ‘gevraagd’ worden boek.

  Ik wens je onwijs veel succes en tot ziens,

  Esther

 • Jan

  Reply Reply 20 april 2015

  Jammer dat je het net niet hebt gewonnen.
  Graag ontvang ik “De 101 werkvormen formule”, ongetwijfeld staan er ook methodes in die bruikbaar zijn in trainingen in de sport.

 • Ben

  Reply Reply 20 april 2015

  ik volg je al een tijdje. ik vind je aanpak zeer authentiek. het boek is dan de volgende stap?

 • Tim Maenhout

  Reply Reply 20 april 2015

  Graag het boek “Gevraagd worden” Super!

 • Bram

  Reply Reply 20 april 2015

  Ready to learn!!!

 • jennifer helberg

  Reply Reply 20 april 2015

  Heel graag gevraagd worden. Het zal mij zeker helpen bij mijn start als zelfstandige!!!

 • Esmee Baten

  Reply Reply 20 april 2015

  Graag! 101 werkvormen 🙂

 • mike leurs

  Reply Reply 20 april 2015

  Wat onwijs leuk ben je bezig Hugo!
  Ik ben inmiddels benieuwd naar het boek Gevraagd worden. Dus mocht ik bij de eerst tien zitten 😉

  Dank Hugo!

  Metvriendelijke groet,

  Mike Leurs

 • Sonja Steenvoorden

  Reply Reply 20 april 2015

  Wat een leuk initiatief! Ik zou heel graag het boek gevraagd worden willen lezen… zelf bezig met eigen bedrijf en acquisitie is niet mijn ding.

  Wie weet ben ik 1 van de eerste 10.

  Groet Sonja

 • Daan

  Reply Reply 20 april 2015

  Nou, kom maar op met het werkvormen boek 😉
  Je hebt mij de afgelopen tijd ontzettend geïnspireerd, met name de energizers sloegen erg aan bij mijn groepen.
  Super tof! Dank daarvoor!

 • Carmen

  Reply Reply 20 april 2015

  Inspirerende werkvormen, handig voor mijn stage

 • Nicole

  Reply Reply 20 april 2015

  Ja graag!

  • Nicole

   Reply Reply 20 april 2015

   En dan graag “gevraagd worden”.

 • Margot

  Reply Reply 20 april 2015

  Hugo hierbij mijn reactie! De werkvormen zijn super!

 • Tieske

  Reply Reply 20 april 2015

  Heel handige werkvormen voor teambuilding!

 • Jolanda

  Reply Reply 20 april 2015

  Ja, heel graag! “De 101werkvormen Formule”

 • Bils Louis

  Reply Reply 20 april 2015

  Gebruik regelmatig je materiaal tijdens mijn lessen leadership

 • Evelien

  Reply Reply 20 april 2015

  Ik zou graag inspirerende werkvormen willen ontvangen!

  • Evelien

   Reply Reply 20 april 2015

   Ik bedoel dus de 101 werkvormen formule! Mooi voor bij ons op school!

 • Nienke Wieringa

  Reply Reply 20 april 2015

  Beste Hugo, van harte gefeliciteerd!
  Ik hoop dat ik één van de eerste 10 mensen ben die graag je boek gratis wil ontvangen… ik wacht het af 🙂

 • Veerle Gregoire

  Reply Reply 20 april 2015

  Hugo, ik heb al veel gehad aan je ‘101 werkvormen’ en recent aan de 10 tips voor ‘high impact trainen’. Daar kwam ik tot het besef dat ik zeker nog verbeteringsmarge heb bij mijn trainingen!

 • Herman Schroer

  Reply Reply 20 april 2015

  very well done maestro!

 • Kitty

  Reply Reply 20 april 2015

  Hierbij een reactie 🙂 Inspirerende werkvormen!

Leave A Response

* Denotes Required Field