17 december 2021

Online Werkvormendag Inspiratiedag
voor zelfstandig trainers

Ben jij trainer en zijn je incompany trainingen gecanceld en kunnen je open trainingen of workshops niet doorgaan? Nu is de tijd om te leren hoe je jouw kennis kunt overdragen via ONLINE LESGEVEN!

De opname hieronder bevestigt dat online lesgeven gewoon mogelijk is en uitstekend werkt. Wil jij dit leren en toepassen in jouw praktijk? Ervaar het dan eerst zelf!

Deze dag ervaar je niet alleen diverse energizers, kennismakers en andere werkvormen, je leert ook HOE je online lesgeven effectief kunt maken.

En uiteraard is er veel ruimte om vragen te stellen.


En kijk eens wat een mooie lessen Joyce er uit haalde (wat ook mijn doel was):

En kijk eens wat Inge postte vlak na de online werkvormendag:

Deze dag ervaar je niet alleen diverse energizers, kennismakers en andere werkvormen, je leert HOE je online lesgeven effectief kunt maken, hoe je de aandacht vast kunt houden en uiteraard: hoe je het leuk en onvergetelijk maakt!

Hugo Bakker

Trainer

Het was inspirerend. Zet jezelf open dan leer je het meest. Je leert verschillende werkvormen om online toe te passen en ook voor verschillende trainingen.

Michella Harte

CEO of Incorp

Het was een leuke boeiende dag die jouw aandacht weet vast te houden!

Esther Hettema

CEO of Incorp

Een inspirerende en ontspannen dag waarin je naast veel inzichten krijgt, ook heel veel plezier hebt en leuke mensen ontmoet.

Marieke van de Weg

CEO of Incorp


Praktische informatie:


Voor wie: zelfstandig trainers
Datum: 17 december 2021 

Tijd: 10.00 - 16.30 uur

Koffie/thee/lunch: zelf maken in je eigen woonkamer ;)

Apparatuur: zorg dat je met een laptop of computer meedoet en test van tevoren of alles werkt (na aanmelden stuur ik je de informatie voor een testmoment).

Opnamen: na afloop krijg je toegang tot de opnamen

Maximaal aantal deelnemers: 24 

Investering: €97,- (ex btw)

17%
Vol

Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.
In het verleden zijn wij heel flexibel geweest met geld terugstorten bij annulering, of doorschuiven naar een volgend evenement. Helaas hebben we besloten dit niet meer te doen, omdat het niet werkte. Zowel voor de deelnemers als voor ons niet. Bovendien is het percentage annuleringen flink gedaald, nadat wij deze voorwaarden ingesteld hebben.

Add Content Block
>