Spel Der Werelden

Teambuilding in de vorm van een Teamuitje!

Speel het Spel Der Werelden met je collega's en los samen de puzzel op... 

Teamuitjes waar iedereen het naar de zin heeft zijn best lastig te organiseren. Actief? Juist niet? Zoek iets wat iedereen leuk vindt en dan komt er vaak iets weinig uitdagends uit.... 

En Teambuilding? Saai, een moetje.... 


Wij willen dit anders doen. Wij maken teambuilding dagen die voelen als een uitje. Plezier en Verbeteren versterken elkaar. Fun terwijl je elkaar beter leert kennen. Daarom hebben wij het Spel der Werelden gemaakt. 


Het Spel der Werelden daagt ieder uit zijn eigen kwaliteiten in te zetten. De één ziet verbanden, de ander is sterk. Je MOET samenwerken om het spel uit te kunnen spelen. En dan is de beloning zoet... Bij het Spel der Werelden ga je ontzettend hard lachen, samenwerken op de meest onverwachte manieren, word je geconfronteerd met jezelf, en leer je je collega's beter kennen. Aan het eind van het spel ben je trots op jezelf en je bijdrage aan het team, en vormen jullie meer een eenheid. 

Het Spel Der Werelden is Het Ultieme Teambuilding Uitje.

Geen activiteit die de ene helft leuk vindt en de andere helft vreselijk. Of een Escape Room die door 4 mensen van de 20 wordt opgelost terwijl 16 mensen hun telefoon checken. Het Spel Der Werelden laat je je telefoon vergeten... 


En tijdelijk hebben we nu een aanbieding! We bieden Het Spel der Werelden aan voor slechts €1097,- (in plaats van €1997,-) De eerste drie bedrijven die zich aanmelden krijgen de dag voor een spotprijsje. Let op: tot maximaal 20 personen. 

Waarom het Spel Der Werelden?

Gegarandeerd plezier!

Lachen, gieren, brullen, confrontatie en reflectie. Fouten maken wordt gewaardeerd! 

Samenwerken

Samenwerken is het sleutelwoord bij dit spel. Wie heb je nodig bij welk onderdeel? 

Veilig

Wij garanderen een veilige omgeving. Jij bepaalt wat je deelt!

Zet je sterke kanten in

Je doet gewoon wat je leuk vindt! En door de afwisseling is er ALTIJD iets wat je leuk vindt. 


Ok- en wat is dan het Spel der Werelden? 

Jullie zijn gestrand met het vliegtuig midden in de jungle. Het verhaal passen we aan op basis van jullie wensen (bereiden we goed voor!) en kunnen we toepassen op eigen thematiek. 


Wanneer jullie binnenkomen, wacht een piraat jullie op. Jullie zijn gevangen genomen! En jullie kunnen ontsnappen, maar alleen met zijn allen, en alleen door samen te werken. Jullie moeten bewijzen dat jullie het waard zijn om weer te worden losgelaten op de grote buitenwereld. 


Er staat een grote ton, gevuld met opdrachten. Sommige opdrachten zijn puzzels, sommige zijn fysieke opdrachten. Alle opdrachten moeten gezamenlijk, in grotere of kleinere groepen, worden uitgevoerd. 


Bij de opdrachten staat de maximale tijd die je hebt om de opdracht in uit te voeren. Je mag de opdracht teruggeven als je m niet leuk vindt, en een andere kiezen, of je gaat bij een ander groepje.  


Na uitvoering van de opdracht, krijg je een letter. 


Verzamel zo veel mogelijk letters. 


In de laatste tien minuten van het spel probeer je de oplossing van het spel te raden. Heb je het goed? Dan mag je door naar het volgende onderdeel! (Lunch, diner, borrel of een Pub Quiz).

Als je op zoek bent naar Teambuilding dat voelt als een teamuitje... 

Dan kies je voor het Spel Der Werelden. Niet zomaar een spel- maar iedereen wordt uitgedaagd, en naast plezier zorgen we door de reflectie en uitdagingen voor diepgang en verbinding. 

Vraag hier om meer info!

Wat zeggen deelnemers aan onze trainingen?

Not just a teambuilding...

The training you get is really out-of-the-box. It makes you look at your self and at your behaviour in the team. A must for all people.

Aart-Jan van Ek //  Category Manager

Wat een feestje...

Tijdens een teambuilding event van 101 werkvormen werk je op een plezierige, ontspannen manier aan het beter leren kennen van je collega's.

Anoniem  //  Sociaal Werker

Onderdeel van een dag

Wil jij jouw team opbouwen, op een manier die voor iedereen leuk is en waar jij en je collega's elk op hun niveau worden uitgedaagd?


Je doet waar jij goed in bent, en wat jij leuk vindt.  Zo kun je niet alleen beter samenwerken, maar ook samen groeien. 

Praktisch

Wat krijg je als je het Spel Der Werelden boekt? 

 1. 1
  Een voorbereidende intake. Kort- we nemen het aantal deelnemers met je door en praktische zaken als locatie, tijdsduur en overige wensen. 
 2. 2
  Voorbereiding. We helpen je een wervende tekst te maken voor je collega's, zodat iedereen er op voorhand al zin in heeft. 
 3. 3
  Wij maken een spel op maat. Wil je geen fysieke activiteiten of alleen maar? Wil je kleine groepjes, of juist allemaal gezamenlijke? Alles kan. Als we het maar weten van te voren.  
 4. 4
  Wij zijn jullie host en bezorgen jullie een geweldige tijd. We zorgen dat iedereen aan boord is, en bewaken de veiligheid- zowel fysiek, als mentaal.  

Gerdy Heek  //  Host

Ik doe niets liever dan mensen vertrouwen geven, laten excelleren en de tijd van hun leven geven. 


Ik word onwijs blij van onverwachtse samenwerkingen, die ene handreiking, of die tip, glimmende ogen, en mensen die in een touw gaan hangen en vergeten dat ze eigenlijk een stropdas dragen.  Mensen laten vergeten op hun mobiele telefoon te kijken. 


Ik neem jullie mee op een geweldige reis door de wereld. 

Gerdy Heek

Het leukste bedrijfsuitje ooit... 

Mooie en leerzame dag!

Ik vond het super leuk om dingen met de groep te doen en te ervaren, en heb veel patronen herkend. Nogmaals bedankt! 

Mireya Klumpers //  Coach en Trainer

Groepsdynamiek

Met simpele spelletjes krijgen jullie groepsdynamiek bij deelnemers boven tafel en maken het direct bespreekbaar. 

Caroline Keyzer  //  Adviseur Gemeente

Boek zodra je de datum weet!

Onze agenda's lopen heel snel vol, dus als je zeker wilt weten dat wij beschikbaar zijn voor jullie teambuilding dag of teamuitje, zorg dan dat je zo snel mogelijk een datum reserveert. 

Meer informatie nodig? 

100%
MONEY BACK GUARANTEE

Niet goed? Geld terug! 

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit. Is de evaluatie nadien gemiddeld een zeven(!) of lager, dan krijg jij het volledige bedrag terug. Ter info: dat is ons nog nooit gebeurd. Onze gemiddelde evaluatie ligt tussen de 8 en de 9. 

Hugo, Gerdy, Sam en Waldo

Veel gestelde vragen

Voor hoeveel personen is dit? 

Kunnen jullie ook voor het eten zorgen? 

Kunnen we het Spel Der Werelden boeken in combinatie met de Pubquiz? 

Kunnen jullie ook een hele dag verzorgen? 

Waar zijn jullie gevestigd? 

Wat kost het? 

© 2020 101werkvormen

>