High Impact Trainen

Train de Trainer - 29 juni 2018 te Veenendaal (binnen)

Hoe kun je meer Impact creëren als trainer?

Ben jij trainer, coach, docent of leerkracht en wil je hogere leerresultaten bereiken?

Ben jij trainer, coach, leerkracht of procesbegeleider en wil jij leren High Impact Trainen? Tijdens deze 1-daagse ontdek je 7 essentiële elementen om meer impact te creëren waardoor de resultaten van jouw deelnemers of leerlingen flink omhoog zullen gaan.

7 essentiële elementen van High Impact Trainen die je in 1 dag kunt leren!

Hans Kieboom

Van het begin tot het eind heeft Hugo ons geboeid en geïnspireerd. Door ons zelf actief te laten ervaren wat de werkvormen met je doen en welke lessen je eruit kunt leren. Hierdoor heb ik direct na de training het high impact trainen kunnen toepassen waardoor mijn trainingen effectiever zijn geworden.

Hans Kieboom, Kieboom Training & Development B.V.

Inhoud van de 1-daagse:

aan de hand van de M.E.R.C.I. methode

  • Hoe je deelnemers kunt motiveren voor, tijdens en na de training
  • Hoe je de aandacht vast kunt houden
  • Hoe je meer impact hebt door Actief en ervaringsgericht te werken
  • Hoe je Evaluatietechnieken in kunt zetten om meer impact te hebben
  • Hoe je kunt stimuleren publieke commitments uit te spreken om daadwerkelijk iets te veranderen
  • Hoe je de kracht van de groep kunt inzetten
  • Hoe je een High Impact training kunt ontwerpen door de M.E.R.C.I. methode toe te passen
Hein Boschker Hein Boschker, Sentido

Ik heb bij Hugo de train-de-trainer gevolgd. Hugo is creatief, doelgericht en weet zijn kennis kundig en met speels gemak duidelijk over te brengen. Zijn interventies zijn klasse en mijn rugzak flink is bijgevuld.

Anouk Bannink Anouk Bannink, Coach en communicatietrainer

Zeer leerzaam. Waar ik het meest aan heb gehad is hoe jij (Hugo) de training gaf. Wanneer laat je stiltes vallen, de soort vragen die je stelde, oordeelloze/ nieuwsgierige houding. Kortom: ik weet nu precies waar ik mezelf kan verbeteren om high impact te trainen.

Uw Trainer:

Hugo Bakker

Ik stuur niet, maar laat zelf ontdekken en ervaren. In de 25 jaar trainerschap heb ik deze eigenschap steeds verder ontwikkeld. Ik heb een aantal jaren op 'zwarte scholen' en in het speciaal onderwijs gewerkt. Daarna heb ik de stap gemaakt naar het bedrijfsleven en de meest uiteenlopende trainingen gegeven. Wat mij het meeste boeit is: Hoe krijg je de deelnemers in actie en zorg je ervoor dat er daadwerkelijk iets verandert, ook na de training. Ik heb daarin een methode ontwikkeld en het is mijn passie om deze door te geven aan andere trainers!

Hugo Bakker, Auteur van 'De 101werkvormen Formule'

Praktische informatie:

Wanneer:

23 februari 2018 (VOL)
29 juni 2018 (100% vol)

Waar: Veenendaal
Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
Aantal deelnemers: 12
Investering in jezelf: €495,- (ex BTW).
LET OP: de training is binnen

Tot 29 mei kun je aanmelden met vroegboekkorting en investeer je niet €495,- maar €295,-

We zitten vol, maar mail me op hugo@101werkvormen.nl als je op de reservelijst wilt.

Klik op "Direct Aanmelden" om je plek te reserveren. Je wordt naar een veilig betaalscherm gestuurd zodat je met Ideal, Paypal of credit card kunt betalen. 101werkvormen valt onder het bedrijf 'Hugo Bakker Trainer en Coach'. Indien jouw werkgever voor jou betaalt, stuur dan de factuurgegevens naar hugo@101werkvormen.nl en daarmee is je inschrijving verzekerd.
Annuleringsvoorwaarden:  Indien u door omstandigheden af moet zeggen kunt u uw ticket aan iemand anders geven. Dit is de laatste keer dat deze training georganiseerd wordt, daarom is doorschuiven geen optie meer.

Train de Trainer ervaringen

Marco Heijstek

Enthousiast, bevlogen en met kennis van zaken neemt Hugo je mee in rollercoaster van ervaringen. Met actieve werkvormen en de reflecterende vragen weet hij "heterdaadjes" te creëren m.b.t. je eigen handelen als trainer of deelnemer. Wil je echt de beste trainer van Nederland worden, dan kan de train de trainer 101-werkvormen echt niet ontbreken!

Marco Heijstek, Adviseur planvorming GHOR ZHZ
Aleid van de Vooren-Fokma

Ik heb bij Hugo een zeer inspirerende train-de-trainerdag gevolgd. We hebben veel verschillende werkvormen mogen ervaren, waarbij hij ook steeds goed de link maakte naar onze eigen onderwijs- of trainingspraktijk. Ik heb veel ideeën opgedaan, die ik in mijn trainingen en lessen kan toepassen.

Aleid van de Vooren-Fokma, Docent aan de Hogeschool Amsterdam
Martha Buning

Hoi Hugo, Volop geïnspireerd heb ik je MERCI methode tegen mijn trainingen aangehouden.

Deze week gelijk de reflectie toegepast in tweetallen en aan het eind van de training nog een keer. Resultaat: een grotere opbrengst voor de deelnemers!

Je werkvormen zijn subliem: ik heb al meerdere getest, o.a. De menselijke bingo (met een vraag wie wel eens op zijn werk in slaap was gevallen) en Alibaba werkt goed om mensen wakker te maken.

Dank, dank, dank!

Hartelijke groet,

Martha Buning
Ruth Gorissen

Dag Hugo,
Ik doe nu eindelijk wat ik me al zo lang en zo vaak had voorgenomen en wat er maar steeds niet van kwam:
jou enorm bedanken voor alle keren dat je mij met je fantastische suggesties hebt geholpen. Ik sta voor mijn werk vaak voor (grote) groepen en zoek regelmatig naar aansprekende werkvormen of 'opwarmers'. Vooral de inspirerende manier waarop jij ze presenteert in je clips doen 't em.
Samen met bevriende vakgenoten wisselen we ideeën ook regelmatig uit.
Boelveel dank dus en ga vooral nog heel lang door.
Het boek ga ik zeker bestellen.

Hartelijke groet,

Ruth Gorissen
Monique Kusters

Hallo Hugo,
Wat ik geleerd heb is idd iets over mezelf en ook dat ik de oefeningen gewoon wil gebruiken. De drempel over.. gewoon doen.
Dat heb ik afgelopen weken ook toegepast. Elke training minstens een oefening gebruikt!Als teambuilder, als enegizer, waarbij je ook altijd ziet hoe de onderlingen relaties in het team zijn.
Was leuk om te doen en leuke reacties gehad.
Dank daarvoor..

Hartelijke groet,

Monique Kusters
Hans in 't Zandt

Hugo is een uitstekende train-de-trainer. Met gevoel voor detail en veel kennis over hoe je als trainer een groep kunt beïnvloeden heeft Hugo mij pijlsnel klaargestoomd om De Opluchting-training te geven. Zowel door het reviewen van mijn voorbereiding, als door de gedegen feedback op door mij gegeven onderdelen van de training.

Hans in 't Zandt, De Opluchting
Caroline Keijzer

Hugo Bakker liet in Train de Trainer zien en ervaren hoe je met simpele spelletjes buiten groepsdynamiek bij deelnemers boven tafel krijgt en ook kunt bespreken. Naast ervaren was er ook de mogelijkheid om zelf in de rol van trainer een werkvorm te geven en daar feed-back op te geven. Hij gaf goede instructies en feed-back die me goed helpen om als trainer in charge kunt blijven, beter om te kunnen gaan met weerstand en ook duidelijker instructies te kunnen geven. Dit alles in drie dagen lekker buiten. Ik was de enige niet-trainer in de training. Deze training is ook een aanrader voor adviseurs/beleidsmedewerkers die workshops willen geven of leiding willen geven aan een projectteam.

Caroline Keijzer, Gemeente Den Haag