Werkvormen Inspiratiedag thema:

101werkvormen in de Klas

25 augustus 2018

te Veenendaal

Een inspirerende dag waarin jij werkvormen ervaart en de gedachte(n) achter werkvormen leert zodat je meer afwisseling en energie kunt creëren. Tevens leer je hoe je speels meer structuur, veiligheid en orde kunt bieden aan de leerlingen.

Omdat het goed is om af en toe nieuwe inspiratie op te doen en te leren van elkaar.

Na 7 jaar buiten gespeeld te hebben gaat 101werkvormen nu 'de klas in' om daar actieve en ervaringsgerichte werkvormen (kennismakers, energizers, teambuilding spellen) te doen met een groep enthousiaste leerkrachten en docenten.

Kennismakers, Energizers en impactvolle Ervaringsgerichte Werkvormen doen met een groep collega docenten en leerkrachten.

Ben jij leerkracht/docent en wil je inspiratie opdoen en actieve werkvormen ervaren die je BINNEN kunt doen?

Waarom naar de inspiratiedag 101 werkvromen in de klas? Simpel, je beleeft je voelt en je deel ideeën en daardoor creëer je weer nieuwe!
Met 3 collega's van OBS de Albatros uit Almere zijn wij de nieuwe olievlek geworden op onze school! Wij gaan onze opgedane vaardigheden en met aanstekelijke energie ons tema inspireren door werkvormen met elkaar te delen zodat we die de volgende dag al toepassen in de klas! Met dank aan Maaike en Hugo! Wat een leuke dag, zonder "bla.. bla"

Ianthe Bussink, Femke Brusche en Ellen Admiraal Smit
OBS De Albatros

Bij de 101 werkvormen in de klas inspiratiedag merkte ik dat ik door de duidelijkheid en structuur die Maaike bood  als vanzelf mee ging doen. Normaal wil ik wel meedoen maar kijk ik eerst even de kat uit de boom. Nu niet! Het was een inspirerende, inzichtgevende dag.

Monique Derks
Facemaker

Wil jij, samen met andere leerkrachten, een keer een dag lekker komen spelen en ervaren, elkaars kennis delen en heel veel plezier maken?
Kom dan naar deze workshop! 

  • Laagdrempelige Kennismakingsspellen ervaren
  • Originele Energizers doen
  • Vaardigheden in het werken met actieve en ervaringsgerichte werkvormen
  • Ontdekken hoe je de energie hoog kunt houden zonder te vervallen in dansen op K3 of Kahoot
  • Energizers en werkvormen ervaren zodat je ze doorleeft hebt en zelf kunt toepassen.
  • Tips om het leefklimaat te verbeteren.
  • Ervaren en weten hoe je 'groene' of 'coöperatieve' spelen kunt inzetten
  • Ontdek hoe je je leerlingen motiveert
  • Ontdek hoe je zorgt voor meer structuur, veiligheid en orde

Uw Workshopleider:

Ik geef al 8 jaar trainingen IN klassen hoe je de energie terug kan brengen naar focus en enthousiasme.

Mijn motto is dat je eerst een leefklimaat moet hebben voordat je aan leren toekomt. Om dat te kunnen heb jij als leerkracht middelen en kennis nodig om;

* irritaties,

* "geen zin",

* terugkerende discussies te neutraliseren

* te schakelen van het ene leervak naar het andere

en samen met je klas verder te gaan!

Maaike Frankena
Maaike Frankena 101werkvormen

Praktische Informatie:

Een dag boordevol ervaringen die je nooit meer zult vergeten. De nadruk ligt vooral op werkvormen ervaren; niet op evalueren en reflecteren, dat laten we aan jou zelf over.

En natuurlijk ontmoet je een heleboel nieuwe en leuke mensen voor je netwerk!

Praktische informatie:
Wanneer: 25 augustus 2018
Waar: De Basiliek te Veenendaal
Parkeren: gratis
Tijden: van 10.00 tot 16.30 uur
Investering in jezelf: €95,-(ex BTW, ex koffie, ex thee, ex lunch, maar inclusief LOL, Energie, Plezier, Inzichten, Inspiratie)
LET OP: Er is slechts plek voor 30 deelnemers (het is net een klas), dus meld je snel aan!

Wil je met een deel of het hele team deelnemen? Overweeg dan om ons uit te nodigen om bij u langs te komen. Neem contact op zodat we uw wensen kunnen doornemen.

Je kunt nu alvast aanmelden met €20,- vroegboekkorting!

Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben mag je ten alle tijden jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.
In het verleden zijn wij heel flexibel geweest met geld terugstorten bij annulering, of doorschuiven naar een volgend evenement; echter wij hebben besloten dit niet meer te doen omdat het niet werkte; zowel voor de deelnemers als voor ons niet. Bovendien is het percentage annuleringen flink gedaald nadat wij deze voorwaarden ingesteld hebben.