Werkvormen Inspiratiedag voor teamcoaches
Binnen, Houten, 20 maart 2020

Als teamcoach heb je misschien al voldoende energizers en kennismakers in je rugzak. Je wilt leren hoe je werkvormen kunt inzetten om op een luchtige manier deelnemers in het HIER en NU te confronteren en daarop te laten reflecteren.

Als je dit herkent, dan is deze dag speciaal voor jou! Ben jij teamcoach en wil je inspiratie opdoen en actieve werkvormen ervaren, die je met teams kunt doen? 

Wat ga je allemaal doen en ervaren?

  • Teambuilding activiteiten ervaren die je zelf kunt toepassen als je als teamcoach aan het werk gaat.
  • Hoe je snel een groep tot een groep kunt maken, en welke werkvormen hier het beste bij passen.
  • Leren hoe je deelnemers inzicht kunt geven in hun patronen en welke interventie methodes je kunt inzetten.
  • Leren werken met de ME.R.C.I. methode.
  • Evaluatie werkvormen en afronders ervaren.

Bewondering voor hoe jullie dit doen! Zo lekker dicht bij jullie zelf en met alleen maar leuke werkvormen maar ook sterke vragen om er van te blijven leren!

Jan van Baardewijk

Teamcoach

Superdagje! Enthousiaste begeleiding. Veel geleerd ervaren. Inspirerend nieuwe energie.

Paula Pontier

Trainer, coach


uw trainer: Gerdy Heek

Ik ben Gerdy en ik geef mijn halve leven al trainingen aan groepen. Mijn trainingen zijn ALTIJD energiek en praktisch. Ik zet werkvormen in, afhankelijk van het doel dat ik wil bereiken, en ik kan niet wachten om je gave werkvormen te laten ervaren, die je kunt inzetten om je teams iets te leren over samenwerken, communicatie, verandering of leiderschap. 


Ik neem een rugzak mee vol met hilarische, originele, actieve en minder actieve, ervaringsgerichte en soms juist hele rustige werkvormen.


Ik krijg iedereen in beweging, maar liever nog leer ik jou hoe jij jouw groepen op een leuke en waardevolle manier iets kunt leren. 


Kijk uit naar een dag vol inspiratie!Praktische informatie

Een dag boordevol ervaringen die je nooit meer vergeet. Omdat ik je werkvormen wil laten ervaren die je met kleinere groepen kunt doen, kan ik helaas maar 12 mensen tegelijk trainen. Zo kan ik iedereen persoonlijk aandacht geven en je laten zien hoe je goed ingrijpt en teruggrijpt bij iedere oefening. 


LET OP: DEZE TRAINING IS SLECHTS TOEGANKELIJK VOOR 12 DEELNEMERS! 


Praktische informatie:
Wanneer:
20 maart 2020

Trainer: 
Gerdy Heek
Waar: Houten
Parkeren: gratis
Tijden: van 10.00 tot 16.30 uur
Investering in jezelf:  €345,- ex btw in een onvergetelijke dag.
Koffie, thee, lunch: inclusief
LET OP: Er is slechts plek voor 12 deelnemers....


Kom inspiratie opdoen! Er zijn nog maar twee plekken...

Stel het aanmelden niet uit want onze workshops zitten altijd snel vol.


Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je te allen tijde jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.
In het verleden zijn wij heel flexibel geweest met geld terugstorten bij annulering, of doorschuiven naar een volgend evenement. We hebben echter besloten daarmee te stoppen. Het werkte niet voor de deelnemers en niet voor ons. Bovendien is het percentage annuleringen flink gedaald, nadat wij deze voorwaarden ingesteld hebben.

© 2020 101werkvormen.

>